< Nieuws

Samenwerken loont!

We hebben geen enkele tekortkomingen. Het is bijzonder inspirerend om te zien dat onze inzet en samenwerking hebben geleid tot zulke positieve resultaten.

 

Wat dit resultaat ook bijzonder maakte, is dat deKIWA-auditor opmerkte dat alle medewerkers die ze sprak, werken volgens de kernwaarden van Comfortzorg: het bieden van passende ondersteuning en zorg, ongeacht de uiteenlopende zorgvragen. In de gehele organisatie zag ze een sterke nadruk op het aansluiten bij mensen, zowel in onze interacties met cliënten als met elkaar als medewerkers.

 

We zijn buitengewoon trots op dit resultaat. Dit succes is een gezamenlijke prestatie en een bewijs van het onvermoeibare werk en de toewijding van onze hele organisatie. Samen blijven we ons inzetten om met onze medewerkers en partners hoogwaardige ondersteuning en zorg te bieden aan onze cliënten en deelnemers, zowel in hun vertrouwde omgeving als op locatie (zoals op het werk, bij onze dagbesteding en op school), maar ook tijdens een welverdiende vakantie.

We zijn verheugd om de waardevolle tips en de positieve feedback van onze audit-gesprekken te gaan toepassen. We kijken uit naar de toekomst van Comfortzorg en blijven ons inzetten voor kwaliteit, innovatie en samenwerking.

Een grote dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit mijlpaal-moment.

#Comfortzorg #ISO9001Certificering #KIWA #SamenwerkenLoont #KwaliteitInZorg #Succesverhalen#HoogwaardigeZorg #Kernwaarden #PositieveFeedback #InnovatieInZorg #Dankbaarheid #Thuiszorg #AmbulanteBegeleiding#Cliëntenzorg #OuderenZorg #JeugdZorg #Teameffort #Zorgcommunity #ToekomstVanZorg #Mijlpaalmoment #ZakelijkeMijlpalen

Met positieve resultaat hebben we het ISO 9001-certificaat behaald.

Open vacature

Wij waarderen jouw interesse in Comfortzorg. Zijn er geen vacatures momenteel, maar wil je bij ons komen werken of stage lopen? Maak kans om deel van onze toegewijde team te maken door op de onderstaande knop te klikken:

Over deze post

Comfortzorg

25/9/23

Samenwerken loont!

Met positieve resultaat hebben we het ISO 9001-certificaat behaald.

Nieuws delen