Online aanmelden

ClubCaffemed

Leuke activiteiten

Wij zagen hoe belangrijk het is om passende activiteiten te bieden die past bij de levensfase en de verschillende (verborgen) talenten. Comfortzorg is gespecialiseerd in begeleiding aan (jonge) mensen met dementie. Wij bieden passende dagbesteding, een plek om thuis te voelen in een leuke, veilige en vertrouwde omgeving.

Dagactiviteiten

Wij gaan samen met u bepalen hoe u de dag door wilt brengen.
Mensen met dementie hebben vaak behoefte aan activiteiten die passen bij hun levensfase en talenten. Lijkt het u leuk om bezig te zijn met activiteiten die u nog prima kunt doen, u kunt aangeven hoe u de dag wilt doorbrengen. Bijvoorbeeld helpen met koken, in de groentetuin werken, knutselen aan een fiets, sporten, muziek luisteren, film kijken, tekenen, wandelen of soms gewoon even lekker niets doen.

Lijkt het u leuk om bezig te zijn met activiteiten die u nog prima kunt doen, kom dan eens langs voor een kopje koffie en/of thee bij Club Caffemed. Wel graag even een afspraak maken zodat we u ook kunnen verwelkomen. U kunt hiervoor en voor andere vragen altijd tijdens kantoortijden naar ons kantoor bellen.

Extra begeleiding en verzorging

Comfortzorg is gespecialiseerd in de zorg voor mensen met dementie op jonge leeftijd, zowel in de dagbesteding als thuis.
Dementie is een verzamelnaam voor verschillende aandoeningen die ontstaan door beschadigingen aan de hersenen. Deze beschadigingen hebben verschillende oorzaken, maar hebben meestal een of meerdere symptomen gemeen. Onze medewerkers zijn hierop speciaal geschoold. Onze dementieverpleegkundige kan u helpen bij extra zorgvragen. Met casemanagers dementie in Friesland vindt regelmatig overleg plaats over de mogelijkheden van onze zorg. Vraag ons naar de mogelijkheden via het online contactformulier of u kunt uw vraag telefonisch aan onze receptie stellen.

Vervoer

Als het mogelijk is komt iemand zelfstandig naar onze dagbesteding ClubCaffemed. Dit kan echter vaak ook niet. Daarom verzorgen wij indien gewenst het vervoer naar ClubCaffemed en weer naar huis.Dit vervoer doen we met vrijwilligers en met onze groepsbegeleiders.Dit vervoer wordt dan meestal vergoed door de gemeente (WMO) of door het zorgkantoor (WLZ). In andere gevallen betaalt u een eigen bijdrage aan Comfortzorg voor het vervoer.

Leuke tip: Op onze pagina met vacatures vindt u ook een oproep voor vrijwilligers voor vervoer. Want we hebben voortdurend vraag naar vrijwilligers die hierin iets willen betekenen.

Locaties

ClubCaffemed geniet van twee unieke locaties met alle benodigde voorzieningen.

Club Caffemed Reduzum
Legedyk 31
9008 TA Reduzum

Club Caffemed Oudeschoot
Schoterlandseweg 29
8451 CP Oudeschoot

Hoe aan te melden?

Lijkt het u leuk om ook mee te doen?
Lijkt het u leuk om bezig te zijn met activiteiten die u nog prima kunt doen, kom dan eens langs voor een kopje koffie en/of thee bij ClubCaffemed. Wel graag even een afspraak maken zodat we u ook kunnen verwelkomen. U kunt hiervoor en voor andere vragen altijd tijdens kantoortijden naar ons kantoor bellen.

Stuur een bericht
Onze servicemedewerkers antwoorden doorgaans binnen 48 uur.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.