Langer thuis blijven wonen

Vertrouwd thuis blijven wonen ondanks een grotere hulpvraag? Dat kan met het Comfortzorg Thuis Compleet pakket. Samen met onze wijkverpleegkundige stelt u een plan op met daarin welke zorg u nodig heeft, wie er allemaal bij kan helpen en hoe uw woning veilig en comfortabel gemaakt kan worden. Voor ons is het belangrijk dat u kunt leven zoals u dat graag wilt.

Komt u in aanmerking voor langdurig verblijf in een verpleeghuis? Maar wilt u liever thuis blijven wonen? Op een verantwoorde en veilige manier? Dan is een Comfortzorg Thuis Compleet (CTC) pakket iets voor u. We doen er alles aan om u op een prettige manier in uw eigen huis te laten wonen. Niet alleen met zorg, maar ook met extra aandacht of met huishoudelijke ondersteuning. Natuurlijk betrekken we daar ook uw naasten bij. Gezamenlijk kijken we naar wat wel en niet mogelijk is. Wel zo fijn omdat het belangrijk is dat het pakket echt bij uw situatie past. Het CTC pakket is voor mensen die een Wet langdurige zorg (Wlz) indicatie hebben of voor in aanmerking komen. Met een CTC pakket komt er een vast team bij u thuis. Dit team kijkt hoe we er samen voor kunnen zorgen dat uw leven prettig en zinvol is. De zorg en ondersteuning wordt dus helemaal op uw situatie aangepast. Er is voldoende ruimte voor een kopje koffie en een praatje. En waar mogelijk zetten we technologie in om langer veilig en verantwoord thuis te kunnen wonen.

Klik op de onderstaande blokken voor meer informatie over de verschillende onderdelen in het Comfortzorg Thuis Compleet pakket.

In het Comfortzorg Thuis Compleet pakket zit:
Hulpmiddelen
Zorgtechnologie
Alameringsknop
Maaltijden & Boodschappen
Huishoudelijke hulp
Dagbesteding
Beeldbellen

Contact

Onze receptie zit tijdens kantooruren voor u klaar. U kunt bellen naar 0513-437764 of mailen naar receptie@comfortzorg.nl

Wachttijden

Na een aanmelding wordt contact met u opgenomen door een wijkverpleegkundige. Zij nemen in principe dezelfde dag, maar uiterlijk na twee werkdagen, met u contact op. Samen met u bespreken zij de mogelijkheden voor het starten van Comfortzorg Thuis Compleet. Ook kunnen zij meedenken over mogelijkheden binnen Comfortzorg maar ook daarbuiten voor het optimaliseren van uw pakket.

Veel gestelde vragen
Geen wachttijden

Benieuwd wat wij voor u kunnen
doen? Vraag naar de mogelijkheden.

Behandelplan op maat

Met onze unieke behandelplannen en meetbare doelen.

Hoge klantwaardering

Met trots krijgen we ieder jaar een hoge klantenwaardering.