Helpende, niveau 2

Wij groeien nog steeds en zoeken daarom enthousiaste Helpende, niveau 2,
voor de teams –  Leeuwarden, Heerenveen en Drachten –

Ben jij Helpende met een MBO-diploma Helpende, niveau 2, met bijbehorende vaardigheden en liefde voor de klant? Dan hebben wij een match!

Wat DOE jij: Je bied hulp bij de verzorging van onze cliënten en biedt zorg op maat, volgens het zorgplan en de visie van Comfortzorg. Je bent verantwoordelijk voor hulp bij de persoonlijke verzorging en huishouding van onze cliënten, zowel op  lichamelijk, geestelijk als op sociaal gebied. Jij werkt alleen en zelfstandig bij de cliënten thuis, jij werkt echter nauw samen met de overige teamleden.

Wij ZOEKEN: gedreven en ervaren helpenden die de teams in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten willen versterken. Naast een uitstekend klantgevoel en goede vakinhoudelijke kwaliteiten ben je ondernemend, professioneel, service- en samenwerkingsgericht en zie jij het verlenen van hulp aan onze cliënten als een uitdaging. Wat daarnaast erg belangrijk is: je hebt plezier in je werk.
Jij bent flexibel als het gaat om beschikbaarheid en inzet en tevens in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij BIEDEN: een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft voor  alle teams een contract van ongeveer 20 uur per week, voor de duur van minimaal 7 maanden. Intentie tot verlenging van jouw contract en uitbreiding uren bij wederzijds goedvinden. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (FWG 25).

Lijkt het je leuk om voor Comfortzorg aan de slag te gaan en jouw kwaliteiten in te zetten voor onze cliënten? Reageer dan nu, Je kunt meteen beginnen!

Wil je SOLLICITEREN? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mail met jouw CV en motivatie naar secretariaat@comfortzorg.nl.

Meer weten? Voor informatie kan je contact opnemen met een van de Regiomanagers van Comfortzorg, Nanja Witzenburg, via 0513-437764 of door het sturen van een mail naar secretariaat@comfortzorg.nl.  Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.