Huishoudelijk medewerker

Ben jij Huishoudelijk medewerker met bijbehorende vaardigheden en liefde voor de klant? Dan hebben wij een match!

Wat doe jij: Je bied hulp bij de huishoudelijk hulp van onze cliënten en biedt zorg op maat, volgens het zorgplan en de visie van Comfortzorg. Je bent verantwoordelijk voor hulp bij de huishouding van onze cliënten. Jij werkt alleen en zelfstandig bij de cliënten thuis.

Wij zoeken: gedreven en ervaren huishoudelijke medewerkers die de teams in Leeuwarden, Heerenveen of Drachten willen versterken. Naast een uitstekend klantgevoel en goede vakinhoudelijke kwaliteiten ben je ondernemend, professioneel, service- en samenwerkingsgericht en zie jij het verlenen van huishoudelijke hulp aan onze cliënten als een uitdaging. Wat daarnaast erg belangrijk is: je hebt plezier in je werk. Jij bent flexibel als het gaat om beschikbaarheid en inzet en tevens in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden: een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft voor  alle teams eerst een contract voor de duur van een halfjaar, uren zijn bespreekbaar Intentie tot verlenging van jouw contract en uitbreiding uren bij wederzijds goedvinden. Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT (FWG 15).

Lijkt het je leuk om voor Comfortzorg aan de slag te gaan en jouw kwaliteiten in te zetten voor onze cliënten? Een Verklaring Omtrent het Gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

Meer weten? Voor informatie kan je contact opnemen met Nanja Witzenburg, Regiomanager Zorg, via 06-58867647 of via mail naar n.witzenburg@comfortzorg.nl.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.