Klantervaringen

We hebben zulke mooie verhalen over onze klanten

Benieuwd naar de reacties van klanten? We hebben een aantal klantervaringen verzameld; korte quotes maar ook uitgebreide verslagen. Lees ze hieronder. Heeft u zelf een verhaal dat u graag wilt delen? Laat het ons weten!

Reacties van klanten

5 juli 2021Zorg op vakantie

Beste Alie, dank je wel voor alle goeie zorgen om het zorgplan rond gemaakt te hebben. We genieten er enorm van. We zitten in een leuk huis in Breskens met een fantastisch fraaie tuin. Hulp van E, A en M is toppie. Als we weer thuis zijn stuur ik jou een leuke accessoire om op je bureau te plaatsen.

Groeten J. en T. de G.

Zorg op vakantie

We zijn net terug van ons weekendje met zorg voor onze moeder. Wat was het fantastisch! Super bedankt dat alles zo goed ingepland was en dat het mogelijk was. We hebben zo’n fijn weekend gehad!

Dank, dank, dank!

Gr.  tH

- 24 juni 2021

8 mei 2021Zorg op vakantie

Wij willen jullie weer bedanken voor het regelen van de zorg en hulpmiddelen. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd!

Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groet
familie N.

Alexander Verhoeven, Vlaardingen

Ik wil Comfortzorg namens ons allemaal bedanken voor de hulpmiddelen waar we de afgelopen 2 weken gebruik van konden maken. Mijn opa heeft er veel plezier van gehad.
Mocht het nog een keer nodig zijn, dan maken we zeker nog eens gebruik van jullie service.

Namens mijn opa en oma nogmaals dank.

C.B. te Eerbeek

Als verpleegkundige help ik een man die verblijft op Landal Coldenhove. Ik ben zo blij dat ik hieraan mee kan werken. Het is werk maar het voelt een beetje als vakantie.

Wat we het meeste horen

Hadden we dit maar eerder geweten!