Eigen regie

Comfortzorg biedt (specialistische) jeugdhulp met als doel het teruggeven van de eigen regie. Hiervoor maken we gebruik van verschillende effectieve interventies (zoals SOS, IAG, NIKA, Oplossingsgericht werken) die verweven zijn door onze trajecten. Belangrijk in onze werkwijze is een goede match tussen cliënt en hulpverlener en het betrekken van het netwerk van de cliënt.


Lees meer over onze trajecten:

Omgangsbegeleiding
Structurerende Begeleiding
Opvoeding in beeld
Opvoeding in perspectief
Praktische opvoedvaardigheden
Gezinsbehandeling
Regie Thuis
Psycho-educatie
Diagnostiek

Aanmelden

Aanmelding van cliënten kan via de knop ‘Client verwijzen’ op deze pagina, via email aanmelden@comfortzorg.nl of telefonisch via 0513 - 437 764. Voor overleg, advies en sparren zijn onze aanmeld- en intakemedewerkers ook bereikbaar via dit telefoonnummer.

Wachttijden

Aanmeldingen bij ons worden opgepakt door Aanmeld- en intakemedewerkers. Zij nemen binnen 3 werkdagen contact op met de verwijzer en verhelderen de verwijzing om zo goed mogelijk te kunnen bepalen welke passende hulp wij, eventueel met de verwijzer of andere hulpverleners, moeten organiseren. Wij streven ernaar om vanaf 1e contact tot start hulp dit binnen 28 kalenderdagen te realiseren. In de praktijk kan dit wel verschillen afhankelijk van het type hulp wat wordt gevraagd en ook de benodigde (administratieve) organisatie. In ruim 75% van de aanmeldingen lukt het ons om binnen 28 dagen te starten. Onze aanmeld- en intakemedewerkers kunnen uw meer vertellen over actuele starttijden. Ook kunnen zij meedenken over mogelijkheden binnen Comfortzorg maar ook daarbuiten.

Via dit aanmeldformulier komt u meteen bij ons in het systeem terecht. Zo bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw aanvraag. Vul het formulier volledig in en wij contacten u zo spoedig mogelijk.

Velden met een (*) moeten ingevuld worden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.