Verzorgende IG

Comfortzorg groeit en zoekt daarom enthousiaste Verzorgende-IG’er voor het team in Heerenveen.

Ben jij Verzorgende-IG’er, heb jij de vereiste diploma’s, vaardigheden en liefde voor de klant? Dan hebben wij een match. Volg jij nu de MBO-4 Verpleegkundige opleiding, minimaal 3e jaars? Hierbij ben jij ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij zoeken: gedreven Verzorgende- IG’ers die het team in Heerenveen willen versterken. Naast een uitstekend klantgevoel en goede vakinhoudelijke kwaliteiten ben je ondernemend, professioneel, service- en samenwerkingsgericht en zie jij het verlenen van zorg aan onze cliënten als een uitdaging.
Wat daarnaast erg belangrijk is: je hebt plezier in je werk en de persoonlijke aanpak van Comfortzorg past jou als een jas.

Wij bieden: een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is.  Het betreft in eerste instantie een halfjaar contract voor gemiddeld 20-24 uur per week, de uren zijn bespreekbaar. Intentie tot verlenging van jouw contract bij wederzijds goedvinden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Lijkt het je leuk om voor Comfortzorg aan de slag te gaan en jouw kwaliteiten voor langere periode in te zetten voor onze cliënten?  Een verklaring omtrent het gedrag is een voorwaarde voor benoeming.

Meer weten? Voor informatie kan je contact opnemen met Nanja Witzenburg, Regiomanager Zorg, via 06-58867647/0513-437764 of via mail naar n.witzenburg@comfortzorg.nl.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.