Volwassenen & Senioren

Als u van zorg afhankelijk wordt, maken wij het mogelijk om langer thuis te blijven wonen of zelfs weer thuis te komen wonen na een verblijf in het ziekenhuis, een revalidatiecentrum of een verpleeghuis.

Wij gaan uit van maatwerk, iedere vraag is uniek dus ook onze zorg. Ook hebben wij oog voor de wensen van de partner en/of mantelzorger. We bespreken wat wij kunnen aanvullen en welke mogelijkheden er zijn om op een fijne manier thuis te wonen.

Bij Comfortzorg werken enthousiaste, gemotiveerde medewerkers die goed opgeleid zijn voor algemene en specialistische hulp. Onze regiomanager of wijkverpleegkundige besteedt veel aandacht aan het selecteren van de juiste medewerker. U krijgt een vaste eigen hulpverlener of een klein team van hulpverleners. Wij hebben geen wachttijden en bieden kleinschalige inzet om uw ervaring met ons zo prettig en persoonlijk mogelijk te maken.

Comfortzorg biedt een breed pakket aan diensten voor u en uw familie. Comfortzorg is breed inzetbaar en kijkt per persoon en per situatie naar wat er nodig is. Juist bij ziekte en verzorging zijn persoonlijke wensen heel belangrijk. Daarom levert Comfortzorg maatwerk.

Wij kunnen u informatie geven over financieringsmogelijkheden voor de door u gewenste zorg en/of begeleiding.

Vraag naar onze mogelijkheden.