Vrijwilliger Club Caffemed

Binnen het huidige team van begeleiders en chauffeurs verwelkomen wij graag gemotiveerde vrijwilligers om samen onze deelnemers een fijne dag te bieden, waar ze zich thuis voelen in een veilige en vertrouwde omgeving.  Naast het begeleiden van de deelnemers kan het voorkomen dat je de deelnemers naar de dagbesteding brengt en haalt. Ook vrijwilligers die alleen onze deelnemers willen vervoeren zijn van harte welkom.

Ben JIJ: iemand die gezelligheid met zich meebrengt, makkelijk in het aangaan met gesprekken en voelen mensen zich vertrouwd bij jou?

Wil JIJ: als vrijwilliger een bijdrage leveren om deze mensen een aangename dag te bezorgen? Jij werkt dan in een klein team van betrokken begeleiders, met passie voor goede begeleiding en bijbehorende zorg.

Heb JIJ: affiniteit en ervaring met jonge mensen met dementie, en daarnaast een geldig rijbewijs en eigen auto? Uiteraard ontvang jij een kilometer vergoeding als jij de deelnemers van en naar huis vervoert.

Kun JIJ: Een dag, een dagdeel, of  ben jij meerdere dagdelen hiervoor beschikbaar?

Reageer dan nú door het  sollicitatieformulier op deze site in te vullen. Er zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden.

Visie op vrijwilligersbeleid

Comfortzorg heeft in de afgelopen jaren vaak een beroep kunnen doen op veel mensen die zich belangeloos inzetten om de zorg met name voor ouderen te ondersteunen. Om die reden heeft zij een beleid ontwikkeld voor de inzet van vrijwilligers en mantelzorgers. Vrijwilligerswerk en mantelzorg hebben een belangrijke functie in onze samenleving. Wij beschouwen onze vrijwilligers en mantelzorgers dan ook als belangrijke pijlers in onze zorgverlening.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.