Zorg- en begeleidingsmedewerker

Combifunctie: Zorg en begeleiding ineen

Comfortzorg groeit en zoekt daarom enthousiaste zorgmedewerkers die daarnaast ook passie voor begeleiding hebben, er is bij verschillende teams in Friesland ruimte.

Ben jij Verzorgende- IG, heb jij de vereiste diploma’s, vaardigheden en liefde voor de klant? Dan hebben wij een match!
Volg jij nu de MBO-4 Verpleegkundige opleiding, minimaal 3e jaars? Hierbij ben jij ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij ZOEKEN: gedreven Verzorgende-IG, niveau 3. Naast een uitstekend klantgevoel en goede vakinhoudelijke kwaliteiten ben je ondernemend, professioneel, service- en samenwerkingsgericht en zie jij het verlenen van zorg én begeleiding aan onze cliënten als een uitdaging.
Wat daarnaast erg belangrijk is: je hebt plezier in je werk en de persoonlijke aanpak van Comfortzorg past jou als een jas.

Wij BIEDEN: een afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het betreft in eerste instantie een contract van minimaal 7 maanden voor 20 uur per week, het precieze aantal uren is bespreekbaar. Intentie tot verlenging van jouw contract en uitbreiding uren bij wederzijds goedvinden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Lijkt het je leuk om voor Comfortzorg aan de slag te gaan en jouw kwaliteiten voor langere periode in te zetten voor onze cliënten?
Rageer dan nu, Je kunt meteen beginnen!

Wil je SOLLICITEREN?
Stuur dan zo spoedig mogelijk een mail met CV en motivatie naar secretariaat@comfortzorg.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.