Zorg op vakantieOp vakantie en Zorg nodig? Wij regelen dat voor u!

Heeft u, uw partner, kind of reisgenoot tijdens de vakantie zorg nodig? Dat kan!
Een groeiend aantal mensen gaat op vakantie en heeft daarbij zorg en/of hulpmiddelen nodig. Om deze zorg goed te regelen is veel tijd en kennis nodig van de mogelijkheden.
Daarom heeft Comfortzorg deze unieke service ontwikkeld en is daarin de grootste en landelijk meest ervaren organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen in heel Nederland. Vele duizenden gasten gaan jaarlijks met Comfortzorg op vakantie.

Comfortzorg regelt voor u de verpleging, verzorging en begeleiding op uw vakantieadres of logeeradres in geheel Nederland en steeds vaker ook daarbuiten.

Alles wat thuis mogelijk is, kan ook op uw vakantieadres. Zwemmen, wandelen, bezoek aan museum of bioscoop,  er is veel mogelijk. We overleggen graag samen met u hoe uw vakantiewensen gerealiseerd kunnen worden.

Via Comfortzorg is het mogelijk om alle benodigde hulpmiddelen te laten bezorgen op uw vakantieadres. Deze hulpmiddelen worden veelal vergoed door uw  Zorgverzekeraar. Een aantal hulpmiddelen kan op eigen kosten gehuurd worden.

Zorgeloos op vakantie? Klik HIER voor een sfeerimpressie en uitleg over onze werkwijze.

Een enkele keer komt het voor dat de zorg tijdens uw vakantie niet geregeld kan worden. In dat geval bespreekt Comfortzorg met u de mogelijke alternatieven. Indien er geen zorg geregeld kan worden krijgt u hierover uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw vakantie een bericht.
Uiteraard hoeft u dan ook geen organisatiekosten te betalen.

Het team van de Vakantiedesk: Alie en Petra

Alie en Petra bespreken samen met u alle mogelijkheden en helpen zo nodig met de aanvraag van een indicatie!

Neem contact met ons op