Voor verwijzers

Comfortzorg heeft inmiddels voor ruim 350 zorgorganisaties in Nederland de zorg en hulpmiddelen tijdens de vakantie van een cliënt mogen verzorgen. Wekelijks komen daar nieuwe organisaties bij.

Uw cliënt gaat op vakantie en heeft zorg nodig. Het regelen van zorg tijdens een vakantie neemt vaak veel tijd in beslag en is ingewikkeld. Deze werkzaamheden vallen buiten de indicatie van uw cliënt, maar toch wilt u uw cliënt van dienst zijn. Wat nu?

Met één telefoontje naar Comfortzorg wordt alles geregeld, zowel de zorg als de benodigde hulpmiddelen. Wij nemen u al het regelwerk en de administratieve afhandeling uit handen.

Onze werkwijze
Comfortzorg verzorgt de intake en stelt een vakantiezorgplan op. U ontvangt als indicatiehoudende organisatie vooraf van ons een overeenkomst voor de betreffende vakantieperiode en de te leveren zorg. Wij regelen de zorg en zorgen dat de benodigde hulpmiddelen voor de aankomstdatum ter plaatse zijn.

Na afloop van de vakantieperiode ontvangt u van ons een factuur met een urenregistratie voor de zorg die uw cliënt heeft ontvangen. Deze zorguren kunt u declareren bij het Zorgkantoor op basis van de indicatie van uw cliënt. Op deze wijze maakt u geen personele kosten, terwijl u wel de productie ontvangt.