WerkwijzeHoe werkt het

Wilt u weten hoe wij werken? Hier staat in 5 stappen de route van uw vraag tot een Comfortabele vakantie.

 • Reservering verblijf
  U reserveert zelf een verblijf naar keuze. Vraag bij het boeken wel meteen of de locatie geschikt is voor een vakantie met zorg. Comfortzorg kan u ook adviseren over locaties die geschikt zijn. Bel hiervoor met 0900 -234 1234.
 • Reservering Comfortzorg
  Voor het regelen van de benodigde zorg en hulpmiddelen belt u met Comfortzorg of vult uw gegevens in bij het contactformulier op deze site. Voor het organiseren van de zorg stellen wij het op prijs indien u dat 6 weken van te voren bij ons aanvraagt. Voor het organiseren van de hulpmiddelen stellen wij het op prijs indien u dit uiterlijk 5 werkdagen voor uw vakantie aanvraagt.
 • Een medewerker van de vakantiedesk van Comfortzorg neemt telefonisch met u uw wensen voor de vakantie door. In overleg wordt eventueel informatie opgevraagd bij de zorginstelling waar u thuis de zorg door geleverd krijgt en worden hiermee afspraken gemaakt. Het is ook mogelijk om extra zorg voor u te regelen zodat u tijdens uw vakantie misschien extra activiteiten kunt ondernemen.
 • Comfortzorg regelt voor u de benodigde zorg en hulpmiddelen op uw vakantieadres. Voor het organiseren van de zorg en hulpmiddelen tijdens uw vakantie betaald u aan Comfortzorg een vergoeding. Deze tarieven staan hier op de site vermeld.
 • Vakantieplan
  U krijgt vervolgens van ons een vakantieplan waar alle afspraken in staan.
 • LET OP: Helaas is het zo dat er een tekort aan zorgverleners is in Nederland. In de vakantieperiodes is dit probleem nog groter. Het kan daarom voorkomen dat Comfortzorg de zorg niet geregeld kan krijgen! Dat vinden wij erg vervelend. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de zorg geregeld te krijgen. Mocht het een probleem zijn om de zorg geregeld te krijgen dan brengen wij u daarvan op de hoogte en bespreken welke alternatieven er eventueel mogelijk zijn.