Palliatieve zorgZorg in de laatste levensfase

Comfortzorg biedt ook zorg thuis tijdens de laatste levensfase: van specialistische verpleegkundige zorg tot het begeleiden van de naaste familieleden. Onze professionals werken nauw samen met alle betrokkenen thuis zodat de zorg goed met elkaar wordt afgestemd. Even een extra afwasje of ’s nachts blijven slapen zodat de familie even kan uitrusten, het hoort er gewoon bij. Wij creëren daardoor rust en ruimte, zodat thuis waardig afscheid kan worden genomen. Deze zorg wordt palliatieve terminale zorg genoemd.

U houdt de regie!

Comfortzorg werkt met vaste en kleine teams en staat daarmee borg voor optimaal en persoonlijk contact. En u heeft daardoor steeds met dezelfde medewerkers te maken die zich verantwoordelijk voelen voor de zorg en uw welzijn. Het team stemt de benodigde zorg volledig af op de wensen en behoeften van u en uw naasten, maar u houdt de regie.

Om u daar verder bij te helpen kunnen wij ook Caren aanbevelen. Een site waarop u berichten met familie of vrienden kunt delen en de planning van de zorg kunt inzien en afstemmen met uw wensen