Direct aanmelden

Contactinformatie

Zwanette is te bereiken via 0513-437764 of u kunt mailen naar receptie@comfortzorg.nl.

Of klik op de onderstaande knop om u online aanmelding te starten.

< naar 'Wat we doen'

Zorgen voor een naaste


Sommige mantelzorgers hebben behoefte aan informatie over de ziekte of beperking van hun naaste, alsook aan inzicht in gemeentelijke regelingen en het beschikbare zorg- en ondersteuningsaanbod. Er kan ook vraag zijn naar advies over het omgaan met de situatie of het samenwerken met professionals. Mantelzorgers, die zich langdurig inzetten voor de zorg van ouders, kinderen, partners, vrienden, buren, enzovoort, kunnen overbelast raken. Het is essentieel te benadrukken dat mantelzorgers geen professionals zijn, maar gewone, zorgzame mensen die er voor hun geliefden willen zijn.

Dit betekent vaak dat mantelzorgers:
• niet weten welke zorg het beste in hun situatie past;
• geen kennis hebben over wetten, WMO regelgeving, aanvragen van pgb, vergoedingen en wegen die ze voor goede zorghulp moeten bewandelen;
• mantelzorg naast hun werk, opleiding en/of zorg voor eigen gezin moeten combineren.

Behoefte informatievoorziening
Mantelzorgers hebben dus behoefte aan specialistische kennisoverdracht om de vele uitdagingen aan te kunnen. Comfortzorg ondersteunt alle mantelzorgers en besteedt specifieke aandacht aan hun situatie.

Geen deelnamekosten
Er zijn geen deelnamekosten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kosten of de vraag of u in aanmerking komt voor vergoeding door uw lokale gemeente. Deelname is gratis.

Aanmelden
Meteen aanmelden? Klik op 'Online aanmelden' om u via het online aanmeldformulier aan te melden. We inventariseren ook uw specifieke behoeften en zullen indien mogelijk inspelen op uw wensen.

Eerst volgende bijeenkomst:

2024 | meer informatie volgt

Online aanmelden:

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. U kunt bellen naar 0513-437764 of een mail sturen naar info@comfortzorg.nl.

De receptie is van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur aanwezig.

Veelgestelde vragen