Werken bij

Alles rondom vacatures , stages & meer

Ontdek vacatures, stages en vrijwilligerswerk die passen bij jouw interesse en ambitie.

< Homepagina

Werken bij Comfortzorg is leuk

Wij vinden een aangename werkomgeving van groot belang. Bij ons werk je in kleine teams met directe communicatielijnen. Onze medewerkers waarderen de mogelijkheid om actief bij te dragen aan en mee te denken over taken, innovatie en beleid. Ontwikkelingskansen zijn er volop via onze Comfortzorg Academy, en we organiseren regelmatig bedrijfs- en teamuitjes voor een goede teamspirit.

Onze vacatures:

Opleidingscoördinator

Heerenveen

16 uur

Meer weten

Algemene Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. Zij staan elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar. U kunt bellen naar 0513-437764 of een e-mail sturen naar receptie@comfortzorg.nl.

Neem contact op

Wil je contact opnemen aan de hand van onze vacatures? Wil je gewoon je gegevens achterlaten, een open sollicitatie insturen of aan melden als vrijwilliger? Klik hier:

AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Ambulant Begeleider

Ben je op zoek naar werk én een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei? Wil je jezelf kunnen zijn en voldoening halen uit het bijdragen aan het welzijn van anderen? Bij Comfortzorg zijn we regelmatig op zoek naar toegewijde ambulante begeleiders om ons groeiende aantal cliënten optimaal te ondersteunen. Meld je aan via deze open vacature als er geen specifieke vacature voor Ambulant Begeleider beschikbaar is, maar je wel je interesse bij ons wilt aangeven. We waarderen iedereen die proactief stappen wil ondernemen.
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Verpleegkundige

Als verpleegkundige ben je een toegewijde zorgprofessional die een cruciale rol speelt in het welzijn en herstel van individuen. Je draagt niet alleen de verantwoordelijkheid voor het leveren van hoogwaardige zorg, maar je vervult ook een essentiële rol als steunpilaar en vertrouwensfiguur voor onze cliënten en hun families.
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Verzorgende IG

Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben. Opstaan, wassen, aankleden en eten. Deze routine ken jij als geen ander. Maar je weet ook dat iedereen het graag op zijn of haar eigen manier doet. Daarom kijk jij naar wat iemand wil. Want het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Persoonlijke aandacht is de basis, je kijkt en luistert naar de wensen en behoeften van de cliënt en je maakt het verschil op basis van je vakmanschap.

Niet gevonden wat je zocht?

Stuur een open sollicitatie, of bekijk onze vrijwilligersvacatures en stage plekken.

Open sollicitatie

Kun je momenteel geen vacature vinden die bij je past? Dan kun je via deze optie een open vacature inzenden.

Vrijwilligers vacatures

Wil jij onze deelnemers van Club Caffemed helpen? Klik op de onderstaande knop om de opties te bekijken.

Vrijwilligers vacatures

Diverse Stages

Wij bieden stages aan voor elk niveau: Wo, Hbo, Mbo niv. 2, 3 en 4. Nieuwsgierig? Klik op de onderstaande knop om onze stages te bekijken.

Diverse stages
Contact opnemen

Let's keep in touch

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.