< Terug naar overzicht

Een open sollicitatie


Bij Comfortzorg waarderen we initiatief en talent. We moedigen daarom open sollicitaties aan van enthousiaste professionals die graag deel willen uitmaken van ons team.

Open sollicitaties bieden ons de mogelijkheid om nieuwe en onverwachte talenten te ontdekken. Als je gelooft dat jouw vaardigheden, ervaring en passie passen bij onze organisatie, moedigen we je aan om je CV en motivatiebrief op te sturen.

Onze open vacatures

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. Zij staan elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar. U kunt bellen naar 0513-437764 of een e-mail sturen naar receptie@comfortzorg.nl.

Neem contact op

Wil je contact opnemen aan de hand van onze vacatures? Wil je gewoon je gegevens achterlaten, een open sollicitatie insturen of aan melden als vrijwilliger? Klik hier:

AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Ambulant Begeleider

Ben je op zoek naar werk én een omgeving waar ruimte is voor persoonlijke groei? Wil je jezelf kunnen zijn en voldoening halen uit het bijdragen aan het welzijn van anderen? Bij Comfortzorg zijn we regelmatig op zoek naar toegewijde ambulante begeleiders om ons groeiende aantal cliënten optimaal te ondersteunen. Meld je aan via deze open vacature als er geen specifieke vacature voor Ambulant Begeleider beschikbaar is, maar je wel je interesse bij ons wilt aangeven. We waarderen iedereen die proactief stappen wil ondernemen.
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Verpleegkundige

Als verpleegkundige ben je een toegewijde zorgprofessional die een cruciale rol speelt in het welzijn en herstel van individuen. Je draagt niet alleen de verantwoordelijkheid voor het leveren van hoogwaardige zorg, maar je vervult ook een essentiële rol als steunpilaar en vertrouwensfiguur voor onze cliënten en hun families.
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Verzorgende IG

Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben. Opstaan, wassen, aankleden en eten. Deze routine ken jij als geen ander. Maar je weet ook dat iedereen het graag op zijn of haar eigen manier doet. Daarom kijk jij naar wat iemand wil. Want het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Persoonlijke aandacht is de basis, je kijkt en luistert naar de wensen en behoeften van de cliënt en je maakt het verschil op basis van je vakmanschap.