11
okt
AANMELDEN TOT:
20 okt.

comfortzorger

Vind jij het leuk om iemand een fijne dag te bezorgen?
10
Jun
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Verzorging & Verpleging Studenten

Ben jij HBO-V-student? En wil je naast je opleiding ervaring opdoen in de zorg? Wij helpen je aan een goed betaalde bijbaan, bijvoorbeeld als helpende+ of als verzorgende 3-IG. Een bijbaan die fijn te combineren is met je opleiding en goed staat op je cv. Dé opstap naar je toekomstige baan.
10
Jun
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

SPH Studenten

Ben jij SPH-student? En wil je naast je opleiding ervaring opdoen in de jeugdzorg? Wij helpen je aan een goed betaalde bijbaan, bijvoorbeeld als sociotherapeut, jeugdhulpverlener of activiteitenbegeleider. Een bijbaan die fijn te combineren is met je opleiding en goed staat op je cv. Dé opstap naar je toekomstige baan.
12
05
AANMELDEN TOT:
Vrij aan te melden

Ambulant Begeleider - Open Vacature

Als Ambulant Begeleider ben je verantwoordelijk voor het traject van kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en eventueel hun gezin/ouders/verzorgers. Je begeleidt op het gebied van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en zelfstandigheid, vergroten van assertiviteit en weerbaarheid en psycho-educatie. Daarnaast geef je inzicht en handvatten in wat de cliënt en/of het gezinssysteem kan inzetten en veranderen om de gestelde doelen te bereiken. Je biedt op een laagdrempelige manier coaching en observeert, signaleert en begeleidt in de eigen omgeving.
10
05
AANMELDEN TOT:
Open vacature

Verzorgende IG - Open Vacature

Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben. Opstaan, wassen, aankleden en eten. Deze routine ken jij als geen ander. Maar je weet ook dat iedereen het graag op zijn of haar eigen manier doet. Daarom kijk jij naar wat iemand wil. Want het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Persoonlijke aandacht is de basis, je kijkt en luistert naar de wensen en behoeften van de cliënt en je maakt het verschil op basis van je vakmanschap.