17
mei
AANMELDEN TOT:
1 juni 2023

Wijkverpleegkundige

Comfortzorg zoekt een kanjer van een wijkverpleegkundige
10
03
AANMELDEN TOT:
30 april 2023

Ambulant Begeleider

Als Ambulant Begeleider ben je verantwoordelijk voor het traject van kinderen, jongeren, (jong)volwassenen en eventueel hun gezin/ouders/verzorgers. Je begeleidt op het gebied van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en zelfstandigheid, vergroten van assertiviteit en weerbaarheid en psycho-educatie. Daarnaast geef je inzicht en handvatten in wat de cliënt en/of het gezinssysteem kan inzetten en veranderen om de gestelde doelen te bereiken. Je biedt op een laagdrempelige manier coaching en observeert, signaleert en begeleidt in de eigen omgeving.
22
02
AANMELDEN TOT:
10 maart 2023

Vrijwilliger Club Caffemed

Zorg en begeleiding is mensenwerk en daarvoor hebben we de allerbesten nodig, want de mensen die zorg voor onze cliënten, mensen zoals jij maken het verschil.
10
05
AANMELDEN TOT:
Open vacature

Verzorgende IG - Open Vacature

Jij hebt oog én oor voor wat mensen nodig hebben. Opstaan, wassen, aankleden en eten. Deze routine ken jij als geen ander. Maar je weet ook dat iedereen het graag op zijn of haar eigen manier doet. Daarom kijk jij naar wat iemand wil. Want het zijn juist de kleine dingen die het verschil kunnen maken. Persoonlijke aandacht is de basis, je kijkt en luistert naar de wensen en behoeften van de cliënt en je maakt het verschil op basis van je vakmanschap.