Alles voor Jeugd & Gezin

Eigen regie

Comfortzorg Jeugd & Gezin biedt begeleiding en/of behandeling voor jeugdigen en gezinnen. Wij helpen u om regie te hebben of te krijgen over uw leven of dat van uw gezin. Vertel ons hoe u wilt dat uw leven eruit ziet. En samen pakken we het aan.

Bent u een verwijzer? Klik hier.

We helpen u en uw gezin graag op weg als u hulp nodig hebt bij onderstaande omstandigheden:

hulp bij gedragsproblemen
HULP BIJ OPVOEDing
hulp bij vragen rondom 'goed genoeg ouderschap'
hulp BIJ OMGANGSREGELINGen
Zorg na de kraamweken
hulp bij Verzorging en verpleging van kinderen

Contact

Voor meer informatie kunt u bellen met onze receptie hier zitten Zwanette en Derya elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.
Tel: 0513- 437 764
Mail: receptie@comfortzorg.nl

Wachttijden

Aanmeldingen bij ons worden opgepakt door Aanmeld- en intakemedewerkers. Zij nemen binnen 3 werkdagen contact op met de verwijzer en verhelderen de verwijzing om zo goed mogelijk te kunnen bepalen welke passende hulp wij, eventueel met de verwijzer of andere hulpverleners, moeten organiseren. Wij streven ernaar om vanaf 1e contact tot start hulp dit binnen 28 kalenderdagen te realiseren. In de praktijk kan dit wel verschillen afhankelijk van het type hulp wat wordt gevraagd en ook de benodigde (administratieve) organisatie. In ruim 75% van de aanmeldingen lukt het ons om binnen 28 dagen te starten. Onze aanmeld- en intakemedewerkers kunnen uw meer vertellen over actuele starttijden. Ook kunnen zij meedenken over mogelijkheden binnen Comfortzorg maar ook daarbuiten.

Tussensprint

De Tussensprint training helpt jongeren van 10 tot 18 jaar weer grip op hun leven te krijgen na  jaar Corona.

Via dit aanmeldformulier komt u meteen bij ons in het systeem terecht. Zo bent u verzekerd van een snelle afhandeling van uw aanvraag. Vul het formulier volledig in en wij contacten u zo spoedig mogelijk.

Velden met een (*) moeten ingevuld worden.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.