Direct aanmelden

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. Zij staan elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar. U kunt bellen naar 0513-437764 of een e-mail sturen naar receptie@comfortzorg.nl.

Of klik op de onderstaande knop om u online aanmelding te starten.

< naar 'Wat we doen'

Inleiding


Bent u een verwijzer uit de eerste lijn, zoals een huisarts, medisch specialist, rechter, jeugdbeschermer of specialist ouderengeneeskunde?

Intake
Wanneer u een cliënt naar Comfortzorg verwijst, vindt er eerst een intakegesprek met de cliënt plaats om de klachten te inventariseren en te bepalen of uw cliënt bij ons op de juiste plek is.

Eigen regie
Comfortzorg streeft ernaar om de cliënt in een zo kort mogelijke tijd inzicht te geven in zijn klachten en problemen en handvatten te bieden om de regie over zijn eigen situatie weer terug te krijgen. De duur van trajectes, moduldes en behandelingen is afhankelijk van de ernst en complexiteit van de zorgvraag.

Hulpmiddelen en tools
Indien nodig voor mobiliteit bieden wij hulpmiddelen aan, zoals voor beter bewegen buitenshuis, in huis, of voor een spoedig herstel na een operatie of zwangerschap. Waar mogelijk maken we gebruik van e-health toepassingen, zoals beeldbellen.

Bij Comfortzorg kunt u rekenen op:
• Geen wachttijden
• Snelle verwerking aanvraag
• Veel persoonlijke aandacht
• Vaak direct van start
• Vriendelijke & vakkundige medewerkers    
• Hulp van vaste medewerker of klein team

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.

Meer weten: Onze aanpak
Meer weten: Heeft u vragen?

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. U kunt bellen naar 0513-437764 of een mail sturen naar info@comfortzorg.nl.

De receptie is van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur aanwezig.

Online verwijzen

Klik op onderstaande knop om online te verwijzen.

Veelgestelde vragen