< terug naar 'nieuws'

Club Caffemed opent de deuren voor de Virtuele Realiteit

Bij dagbesteding Club Caffemed in Heerenveen wordt onderzocht hoe VR een bijdrage kan leveren aan het welzijn van ouderen met dementie. Want het wordt steeds duidelijker dat VR-ervaringen een positief effect kan hebben op het welzijn van mensen: mensen worden rustiger, vrolijker en het kan symptomen van dementie (onrust, angst, depressie) verlichten en kan afleiding bieden bij pijn en angst. En daarnaast heeft het ook een positieve impact op het sociale leven van ouderen, want ze beleven en leren nieuwe dingen waar ze met elkaar of met hun familie over kunnen praten. Hierdoor voelen mensen zich (weer) zinvol.

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie. Zij staan elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar. U kunt bellen naar 0513-437764 of een e-mail sturen naar receptie@comfortzorg.nl.

Open vacature

Wij waarderen jouw interesse in Comfortzorg. Zijn er geen vacatures momenteel, maar wil je bij ons komen werken of stage lopen? Maak kans om deel van onze toegewijde team te maken door op de onderstaande knop te klikken:

Over deze post

Club Caffemed

Club Caffemed opent de deuren voor de Virtuele Realiteit

November 22, 2022

Welzijn verbeteren met VR bij mensen met dementie

Nieuws delen