Begin november 2020 heeft een externe auditor ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze (administratieve) processen gedurende 2 dagen doorgelicht en is tot een zeer positieve conclusie gekomen:

Comfortzorg voldoet met vlag en wimpel aan de gestelde eisen van de HKZ-certificering, zelfs geen enkele minor of major tekortkoming!

Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn: onafhankelijk en betrouwbaar. Met het HKZ-keurmerk kunnen organisaties en praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten en (zorg)professionals. ‘Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening’, aldus HKZ.nl.

Met deze beoordeling staan onze medewerkers met nóg meer enthousiasme klaar voor de cliënten van Begeleiding, Verpleging & Verzorging, Dagbesteding en Vakantie met Zorg.