Het is weer zover! Kom speeddaten bij Comfortzorg.

Zoek jij een baan in de zorg en welzijn? Overweeg je een carrière-switch? Of werk je al in onze sector en ben je juist toe aan een volgende stap in je loopbaan?

Je kunt op 27 oktober kennismaken met ervaringsdeskundigen uit onze organisatie. Zij vertellen je graag hoe het is om bij Comfortzorg te werken. Is er een match? Dan willen we graag uitzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.Wat kun je verwachten?

Wij maken graag kennis met je! Iedereen met interesse in het werkveld is welkom. Wij hebben diverse speeddate-activiteiten op locatie, zodat je direct een indruk krijgt van hoe het is om bij ons te werken. Je komt in contact met verschillende mensen bij ons uit het werkveld.

Tijdens de speeddate wissel je informatie uit: jij vertelt iets over jezelf, maar je komt ook veel te weten over Comfortzorg en het werken als bijv. Ambulant Begeleider of Verzorgende IG.

Als er een match is kan dat resulteren in een arbeidscontract of nemen we je gegevens op zodat we je op een later moment kunnen benaderen, bijvoorbeeld als er een vacature voor jou is.

Je kunt ook meteen onze vacatures bekijken: denk bijvoorbeeld aan ambulante begeleiding, verzorgende IG en verpleegkundigen vacatures. Ook kun je informatie krijgen over onze stageplekken.Aanmelden
Dat kan online via Speeddatedag https://www.speeddatedag.nl/activiteiten/63-kom-speeddaten-bij-comfortzorg
Of neem contact op met onze receptie. Op de receptie zitten Zwanette en Derya voor je klaar en kunnen je goed ondersteunen bij je aanmelding.


Wil je liever online speeddaten? Dat kan! Vraag onze receptie naar de mogelijkheden.


Contactinformatie
receptie@comfortzorg.nl
0513 - 437 764


Kom je ook?