Club Caffemed

Lijkt het u leuk om ook mee te doen?

Comfortzorg is gespecialiseerd in begeleiding aan jonge mensen met dementie. In 2013 heeft Comfortzorg Club Caffemed ontwikkeld om groepsbegeleiding te bieden dat aansluit bij jonge mensen. Wij bieden passende dagbesteding, een plek om thuis te voelen in een leuke, veilige en vertrouwde omgeving. De meeste deelnemers variëren tussen 45 en 75 jaar, maar wij hanteren echter geen leeftijdsgrens.

Wij zagen hoe belangrijk het is om passende activiteiten te bieden die past bij de levensfase en de verschillende (verborgen) talenten. Onze begeleiders bieden vijf dagen per week een fijne dagbesteding waarin binnen de groep veel aandacht is voor elkaar.  De groepsgrootte is ongeveer 8 personen.

Lijkt het u leuk om bezig te zijn met activiteiten die u nog prima kunt doen, kom dan eens langs voor een kopje koffie en/of thee bij Club Caffemed. Wel graag even een afspraak maken zodat we u ook kunnen verwelkomen. U kunt hiervoor en voor andere vragen altijd tijdens kantoortijden naar ons kantoor bellen.