Over ons

Comfortzorg is een organisatie die staat voor zorg en begeleiding die aansluit bij de mogelijkheden en wensen van cliënten en omgeving! Comfortzorg is een kleinschalige organisatie die staat voor maatwerk in zorg- en dienstverlening aan huis.

De oprichtster, Hanni van den Broek, was jarenlang werkzaam in de hulpverlening en bij diverse grote thuiszorgorganisaties en hoorde steeds opnieuw wat de vijf belangrijkste wensen zijn van mensen die zorg nodig hebben:

  •  Zo min mogelijk medewerkers ‘over de vloer’.
  • Betrouwbare, goed opgeleide en enthousiaste medewerkers.
  • Aandacht voor het behouden van de eigen regie en oog voor de speciale wensen en mogelijkheden.
  • Aandacht voor de partner en mantelzorgers.
  • Een kleinschalige organisatie die goed bereikbaar is.

Met deze aandachtspunten heeft zij in 2009 een nieuwe zorgorganisatie opgezet. Comfortzorg werkt met kleine, vaste teams en heeft alle aandacht voor haar klanten. Of deze nu klein of groot zijn: Comfortzorg sluit aan. Per klant vind een zorgvuldige selectie plaats voor een passende medewerker. En op kantoor krijgt de klant een eigen contactpersoon die al het regelwerk verzorgt.  Zo geeft iedere klant met een vraag het werk waar we trots op zijn.

Comfortzorg helpt om het gewone leven thuis te behouden met zorg en begeleiding die aansluit bij uw wensen en bij uw leven.

Door een breed palet aan mogelijkheden kunnen wij met een vast team van medewerkers veel bieden.